top of page
Billnäs5.jpg

Pihan hoito & stailaus

Pihan hoidon toteutamme aina viimeistellysti ja huolellisesti. Käytämme katekankaita, rajausreunoja ja katteita helpottamaan tulevaa hoitoa ja vähentämään hoidon tarvetta tulevaisuudessa. Leikkaamme, kanttaamme, kitkemme, lannoitamme ja kalkitsemme – sen mukaan mikä milloinkin on tarpeen kauniin ja siistin hoitotuloksen saavuttamiseksi.

 

Stailauksella pyrimme luomaan pihaan vieläkin viimeistellyn ja juuri sinun näköisesi pihan tai puutarhan! Mistä väreistä pidät? Kaipaatko ruukkuja tai omaa pientä laatikkoviljelmää yrtteineen ja mansikoineen? Toteutamme ruukkuistutukset toiveidesi mukaan. Meiltä saat avun ja ohjeet myös helppohoitoisen ja kauniin hyötyviljelmän perustamiseen. Rakennamme myös pienen kasvimaan tai toteutamme laatikko- tai säkkiviljelmän pihallesi, jos se on toiveenasi. Tarjoamme myös kaikille toteutuksillemme jatkuvaa hoitoa, esim. kerran kuukaudessa, niin voit vain nauttia kauniista pihastasi ja poimia sen tuottamaa satoa!

 

Olisiko kiva tulla lomalta kotiin siistiin pihaan? Kaipaatko apua pihan kunnostukseen ennen sukujuhlia tai synttäreitä? Eikö aikasi riitä pihan syystöihin tai tarvitsetko apua vaikkapa sammaloituneen nurmikon kunnostukseen? Soita ja kysy meiltä apua tai laita sähköpostia toiveistasi!

Viherpippurit Jenni & Kreetta

bottom of page